torsdag den 4. februar 2016

Linkbots til N. J. Fjordsgade Skole

Torsdag var Lene, Simon og Mads forbi N. J. Fjordsgade Skoles FabLab med tre kufferter fyldt med Linkbots og en bane at arbejde på. N. J. Fjordsgade Skole har sagt ja tak til at blive den første skole der skal køre et pilotprojekt med Linkbots i undervisningen. De vil bruge dem i en 7. klasse. De havde derfor lavet en aftale med Torsdagsholdet om at de skulle komme forbi med kufferterne og samtidig give en introduktion/ sparring på hvordan robotterne kan bruges.

Det var et fint møde på et par timer, Marie - Louise, Casper og Lass fra N. J. Fjordsgade Skole fik en guide til opdatering af robotterne, downloaded de rigtige kodeprogrammer og delt en mappe med videovejledninger. Herefter blev blokkodning og posekodning fremvist. Løbende var der en god didaktisk snak, forskellige undervisningsideer blev drøftet, og vi er meget spændte på hvad holdet fra N. J. Fjordsgade Skole finder på med Linkbots i undervisningen.

/Simon, Lene og Mads

2 kommentarer:

 1. Det lyder spændende. Kommer det ud på alle skoler?

  SvarSlet
 2. Hej Jakob.

  De kommer ikke ud på alle skoler. Det er der ikke sæt nok til.

  Der kommer en melding på læringsvejlederkonferencen, når vi nærmer os lanceringen. Der bliver stillet nogle krav til de skoler, der er interesseret, så vi er sikre på, de ikke bare kommer til at samle støv. Bl.a. skal interesserede skoler stille med et par lærere, der skal deltage i et kursus afholdt af De32...

  Mvh
  Jeppe /CFL

  SvarSlet