fredag den 26. februar 2016

Minecraft på Skåde Skole

2. årgangs matematikdag 

Vi var på Skåde skole for at introducere Minecraft i matematikundervisningen. Stort set alle elever kendte til spillet i forvejen, men var vandt til at benytte iPad, så styringen af spillet skulle de lige vænne sig til. 

Allan havde forberedt et område de skulle bygge på. Rammen var en kolonihaveforening - helt frisk udstykket - hvor de fik hver deres egen lille have. Husene de byggede skulle fylde 12 m2  i grundplanet. De andre bygninger eller bede, de ville tilføje deres have, skulle forsynes med skilte med omkredsen af det pågældende objekt.

Der blev bygget med stor ildhu og der var mange kreative bud på hvordan en kolonihave ser ud. Kravet var at det skulle ligne en ægte kolonihave, så der måtte rives lidt ned en gang imellem. Eleverne var helt vilde med det og var meget kede af at skulle stoppe.

Vi var omkring tre 2.klasser , hvor de havde ca 1½ time. Tidsrammen passede fint, selvom der dog ikke var nogen, som synes de var færdige. Deres haver blev gemt, så de kunne arbejde videre en anden dag.

En rigtig god dag og man kan vist godt regne med, at nogle lærere bliver plaget om en time mere...

Jens, Lars og Allan


 I morgen-SFO´en havde de endda lavet Minecraftmasker!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar