onsdag den 29. april 2015

Besøg fra California, USA på Lystrup skole

Første stop Lystrup. Der er matematik på skemaet i 1a. Allan Bülow der er lærer i klassen instruerer og fortæller at i dag skal klassen arbejde med spejlinger og mønstre. 

Så siger han noget på engelsk, fordi i dag er der kommet besøg fra USA. Det er Elizabeth Little, som er matematiklærer på Martin Luther King Middle School i Californien. Og så er det Graham Ryland og David Ko fra firmaet Barobo som laver undervisningsrobottere.

Allan B. bruger Minecraft i sin matematikundervisning. Eleverne i 1a skriver hurtigt serveradressen ind i Minecraft og logger på 


Eleverne er meget motiverede for at gå igang og arbejder koncentreret. Efter noget tid har alle lavet deres spejlinger  og mønstre. Allan stopper for Minecraft og der kommer et spontant: øøøv!. fra klassen. Eleverne har ikke lyst til at timen skal slutte.
Vores gæster var meget imponerede over at ingen elever havde problemer med at lave spejlingerne og mønstrene, og Graham siger: "havde det foregået i en bog havde det nok været anderledes"



Ingen kommentarer:

Send en kommentar