mandag den 16. november 2015

Klar, parat, GAfE på Viby Skole

Viby Skole havde prioriteret en hel dag til praksisnær kompetenceudvikling - alle skolens udskolingslærere var vikardækket, så et godt fælles fundament til at tage GAfE i brug blev dannet. Efter en kort introduktion, hvor baggrunden for Aarhus Kommunes løsning blev gennemgået, var det tid til øvelser: Lærerne skulle oprette egne mapper, tildele mapper fra Edulife og uploade mapper samt farvekode og stjernemarkere dem. Alle fik overblik over eget drev - grundstammen i GAfE.
Vi diskuterede 21'st century skills, og lærerne lærte de forskellige niveauer at dele på (se, kommentere og redigere). De enkelte teams oprettede dokumenter og delte med hinanden - det fungerede super godt, at det vekslede mellem instruktion og øvelse, og at der var sat tid af til det. Vi nåede også at stifte bekendtskab med funktioner i Google drev, der kan være smarte at kende: Revisionsoversigt og Undersøg. 
Tilføjelserne Appwriter, Classroom og Kaizena blev kun nævnt - aftalen var, at Viby Skole udfylder en PKU-formular igen, når de har arbejdet med basis i GAfE og er klar til trin 2.

Foto: Carina og Michael fra Viby Skole var enige om, at det var en god dag:  " GAfE er et redskab, jeg vil begynde at bruge med det samme".
Foto: Der var dyb koncentration og en god stemning hele dagen.

/Jeppe og Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar