tirsdag den 19. april 2016

Minecraft rimer ikke på mindfullness...

Tirsdagsholdets Minecraft Master Peter havde taget en assistent med på Læssøegade skole denne stormfulde tirsdag morgen. ( Charlotte )
2. klasse skulle lære om areal ved bl.a at spille minecraft. Klassen var meget motiverede og særdeles ivrige efter at komme igang. De havde måske håbet at der kom 32 mennesker for at spille med dem og på trods af at vi pænt præsenterede os og fortalte hvor vi kom fra, var der flere der troede at vi var 32 år og spillede Minecraft non stop i vore respektive klasser.
Peter gennemgik grundigt hvilke taster de skulle bruge for at navigere rundt i spillet , og efter lidt opstartsvanskeligheder kom alle på og kunne gå på opdagelse i den fælles verden.

Opgaven lød derefter på at de skulle bygge en kolonihave på 12 kvadratmeter. Det var straks lidt mere krævende og eleverne ville gerne løse opgaven på meget kreative måder fx med at bygge høje kolonihavehuse (eller luge ukrudt i hinandens haver med kastestjerner. )
Efter næsten tre timer i Minecraft universet kunne undertegnede konstatere at spillet kan fremkalde kraftig køresyge hvortil en elev spørger :" Hvis du bliver svimmel af at spille Minecraft, hvordan kan du så være 32'er?" . Et spørgsmål der stadig er svar skyldigt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar