torsdag den 17. september 2015

GAfE-samtale på Elsted Skole


Lærerne på Elsted Skole er begyndt at bruge GAfE i deres undervisning og teamsamarbejde. Der har været tale om forskellige tempi, så nogle frontløbere har selv lavet mapper og har påbegyndt en struktur. Thomas, den pædagogiske it-vejleder, havde samlet spørgsmål ind, efterhånden som de opstod, så mødet var en samtale ud fra spørgsmålene. Vi havde oprettet et Google doc, samlet alle spørgsmål og delt det med mødets deltagere, så fælles referat var muligt - walk the talk:

Nick (pæd.leder), Thomas og Gitte (pæd.it), Mads og Simon (32), Chris (tek.it), Kira (SFO) samt Malene, Søren Ø, Jeppe og Mette (CFL 32).


Et udpluk af spørgsmålene:


Edulife-mapper eller ”egne mapper”?

 
Mappestruktur - og hvem deler hvad med hvem?
Download af Google Drev sync.-mappe - hvorfor/hvorfor ikke?
Tilføjelser - fx Classroom, Lucidpress, Kaizena, Sumopaint,  appwriter, snagit, screencastify, Skoletube og andre.. - gode ídéer..?

Mat Cas: Fastfig, Wizkids Cas, Wolfram Alpha, g(math), Flubaroo, Geogebra,
Chrome: er der fordele ved at logge ind i Chrome? Eller er det bare med til at forvirre…?
Rediger pdf, billeder?
Admin kontrolpanel?

Adgang til elev klassedrev som lærer?


Mappestrukturer er fundamentet for en god start, så mødet blev afsluttet med aftaler om et møde på skolen, så den mest hensigtsmæssige struktur bliver oprettet med udgangspunkt i edulifes mapper - alle personale Elsted Skole. Alle lærere er nu på aaks - næste step er pædagogerne. Udskolingen implementerer Classroom og Google+.

/Malene, Søren Ø, Jeppe og Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar