tirsdag den 29. september 2015

Kan man aktivere toiletsædet så det spiller Beethoven?


Edison Workshop i Ceres-byen 29/9 2015

Spørgsmålet omhandlede mulighederne med Makey Makey og kan måske besvares af den arbejdsgruppe der vekslede mellem Mozart og Beethoven som toiletbesøgs-akkompagnement , hvis altså de fik afprøvet deres prototype med succes.
Tirsdagsholdet fra de 32 var med på Edison workshop for at præsentere Fab-Lab kufferterne og lave en lille smagsprøve på hvad nogle af de forskellige teknologier i kufferterne kan bruges til ( Arduino, Makey Makey, Lilypads og Sphero). Vi havde opstillet små arbejdsstationer så man kunne arbejde i bedste Dewey stil -  Learning by doingLearning by trying eller Learning by asking lots of questions .

Deltagerne var lærere og lærerstuderende tilmeldt Edison konkurrencen 2015 http://www.ffe-ye.dk/programmer/projekt-edison/om-projekt-e

En temmelig teknologisk stol.


arduino

Lilypads
Sphero
MakeyMakey




 Der blev testet og leget og vi lærte at E-Bay sælger dioder og Lilypads (mount modules) til fordelagtige priser, hvis man skulle have lyst til at udvide sættet og købe ind så eleverne kan lave noget de kan få med hjem.  Vi ser frem til at se hvad eleverne får fundet på når vi skal med til finalen d. 27/10.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar