tirsdag den 15. december 2015

8.y Malling skole fik åbnet den virtuelle Google classroom dør .

En mørk december tirsdag blev oplyst af computerskærmene i 8.y. De blev introduceret til GaFE af tirsdagsholdets 2 kvindelige lærere, Helle og Charlotte. 
Forhåndskendskabet til Google verdenen var forholdsvist stort, og de var ivrige efter at komme på også selvom det krævede nulstillinger af uni logins og lidt ventetid i den forbindelse. Ventetiden blev brugt med en GaFE - kahoot, som var et glimrende tidsfordriv mens vi ventede på at de kunne logge ind. Alle kom på og klassens lærer havde forinden oprettet Google classroom for klassen og skrevet en lille velkomsthilsen derinde til dem. 

Mange kendte Google docs og havde prøvet at skrive i det, men de havde ikke prøvet delingsfunktionen så de var ivrige til at dele og skrive i hinandens dokumenter . Dagens opgave i classroom var at foreslå aktiviteter til juleafslutningsdagen og dele med dem der sad ved bordet. Nogle få lavede en Google slide med forslag mens andre afleverede gode forslag til fredags hygge. 
Eleverne blev introduceret til de 3 Google arbejdsredskaber og i forvejen kendte de Geogebra. Vi sluttede af med at vise dem Chrome webshop hvor de hentede en app til øge skrivehastigheden .
( typing game)
Helle og Charlotte sluttede dagen med en hurtig jule- kahoot .. Og der blev også tid til en juleselfie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar