fredag den 23. oktober 2015

GAfE på Ellevangskolen

Torsdag d.22/10: 1.X på Ellevangskolen stod i dag forventningsfulde og spændte to og to og ventede foran skolens noget antikke it-lokale, da Malene åbnede døren og inviterede dem indenfor. Alle havde de en papirlap i hånden med deres UNILogin...desværre med samme kode: ellen1!
Computerne testede tålmodigheden hos alle, og da der endelig var forbindelse, var dagens absolut største udfordring at få ændret adgangskode. "Hvad var det nu for en kode, jeg skrev". Der var tryk på og løbetur på gangen, men til sidst lykkedes det dog for alle at sidde klar til en lille præsentation af Google Drev. Nu med ny kode på papiret!

Taget i betragning, at det var oppe ad dagen, så klarede alle børnene i 1.X det super flot! Efter to timer havde alle børnene fået nye koder, fået nogenlunde styr på, hvordan man taster store bogstaver og @aaks.dk, men vigtigst af alt: De fik kendskab til GAfE, gik i skyen og fik alle oprettet et dokument i Docs, skrevet "Koglefolket" (og lidt mere til) og indsat billeder.


Udskolingen
Torsdag inden efterårsferien var det 7. klasserne (og en enkelt 8.klasse) på Ellevangskolen, der fik en grundig indføring i GAfEs univers, så nu er alle udskolingslærerne og udskolingsklasserne på skolen aktive brugere heraf!



Der arbejdes koncentreret med opgaver om Romantikken i Google Analyse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar