onsdag den 21. oktober 2015

GAfE på Holme skole

Michael og Trine fra onsdagsholdet startede dagen på Holme skole, hvor 7.b skulle videre med introduktionen til GAfE. På gangen bliver vi forvekslet med studerende (hvilket vi vælger at tage som en kompliment) og da vi træder ind i klassen genkender flere af eleverne os fra et tidligere besøg. Det er altid rart at vide at man har gjort indtryk!
Vi starter med at oprette en fornuftig mappestruktur, så både eleverne selv og lærere kan finde rundt i dokumenterne. I dag har vi fokus på afleveringsmappen der er oprettet gennem edulife.
Vi har i frikvarteret inden timen introduceret læreren for edulifemapperne og deres funktion. Derfor er der allerede en opgave klar til eleverne, som de går i gang med at løse. da de placerer dokumentet i deres afleveringmappe, kan læreren følge med i processen fra sin egen computer, hvorfra hun også giver kommenterer og vejledning. Dette er selvfølgelig en kunstig situation, men målet var at demonstrere hvordan processen kan være i arbejdet med en skriftlig opgave over længere tid.
Eleverne blev yderligere introduceret for revisionsoversigten samt drev og docs apps'ene til mobilen.

 I kommentarerfunktionen modtager eleverne ros og vejledning, som de kan bruge fremadrettet

 I revisionsoversigten kan eleverne finde tidligere versioner af deres dokumenter.
Alt er gemt intet er glemt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar